TERMEN EN VOORWAARDEN

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden.

De informatie wordt geleverd door Yakima Europe Coöperatief U.A. en hoewel we er alles aan doen deze informatie actueel en juist te houden, geven we geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid of beschikbaarheid als het gaat om de website of de informatie, producten, diensten, data, prijzen of bijbehorende afbeeldingen die op de website te vinden zijn, voor welk doel dan ook. Als u op dergelijke informatie vertrouwt, doet u dat daarom volledig op eigen risico.

Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor verlies of schade - inclusief en zonder beperkingen indirecte schade, gevolgverlies of gevolgschade - of voor verlies of schade voortkomend uit het verlies van data of winsten voortkomend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u doorlinken naar websites die niet binnen het beheer van Yakima Europe Coöperatief U.A. vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van dergelijke websites. Het opnemen van deze links staat niet gelijk aan een aanbeveling of steun van de zienswijzen die daarin opgenomen zijn.

Elke inspanning wordt verricht om de website soepel te laten draaien. Yakima Europe Coöperatief U.A. accepteert echter geen aansprakelijkheid voor en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het tijdelijk onbeschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen die buiten onze controle vallen.