Over ons

Ongeacht je bestemming of avontuur, Yakima helpt om jou, je vrienden en al je spullen daarheen te brengen waar je maar wilt, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: herinneringen creëren die je je altijd zult herinneren.

Onze cultuur

Wij bij Yakima willen ervoor zorgen dat jij en je vrienden, familie en al je favoriete uitrusting gemakkelijk je favoriete bestemming of activiteit zullen bereiken.

Het maakt niet uit of je op weg bent naar de camping, gaat fietsen, het water op gaat of op weg bent naar de piste of het gezin meeneemt op een vakantiereis. Yakima is van mening dat elk avontuur, ongeacht de bestemming, gedeelde ervaringen en herinneringen creëert voor jou, je familie en vrienden. Op de weg terug naar huis blijven de herinneringen over en de contacten met vrienden en familie lang nadat de reis voorbij is. Yakima vervoert al je spullen, met onze Yakima-dakdragers, LockNLoad-systemen en dakkoffers.

Onze waarden

Wij willen ervoor zorgen dat jij en je vrienden, familie en al je favoriete uitrusting gemakkelijk je favoriete bestemming of activiteit zullen bereiken. Yakima vervoert al je spullen en zorgt dat er meer ruimte is in je auto, zodat je meer vrienden mee kunt nemen en meer herinneringen kunt creëren.

ONTWERPFILOSOFIE

Onze eerste gedachte bij het ontwerpen van een nieuw product zijn de mensen die het gaan gebruiken. We houden rekening met de uitdagingen, waarmee mensen te maken krijgen als ze hun favoriete uitrusting willen vervoeren en richten ons op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Deze benadering zorgt ervoor dat Yakima-producten intuïtief, duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn.

Lees verder

Koop Yakima en neem meer vrienden mee

Hier bij Yakima wordt elk product ontworpen, ontwikkeld, getest en afgestemd op een lange levensduur. Daarom geven we op onze producten een garantie van 5 jaar.

Meer informatie >