Geschikt voor mijn auto

Selecteer je voertuig om de geschikte dakdragers te kiezen

VERKEN ONS ASSORTIMENT DAKDRAGERS

Het dakdragersysteem vormt het fundament van jouw aangepaste dakinstallatie. De uitgebreide reeks aan dwarsstangen en platforms van Yakima biedt opties voor de meeste voertuigen. Er is er altijd wel één die bij jouw stijl past en vrijwel elke lading kan dragen.

Zoek je voertuig om direct de beschikbare dakdrageropties te bekijken.

VOEG ACCESSOIREDRAGERS TOE VOOR JE UITRUSTING

Of je nu fietsen, kajaks, ski's, kampeeruitrusting, gereedschap, gezinsbagage of iets anders wilt vervoeren, de veelzijdige reeks van Yakima heeft altijd een geschikte accessoiredrager. We bieden draagoplossingen voor het direct laden van uitrusting op je dakdragersysteem met dwarsstangen of platform, of op de achterkant van je voertuig. Zo kun jij het rustig aan doen.

DEEL JE AVONTUREN MET ONS!

Nu je dakdragersysteem is geïnstalleerd, begint je reis pas echt. Er wachten nieuwe avonturen op je. Pak je spullen en ga op pad.

Volg ons op social media, deel je avonturen, laat onze community je inspireren voor je volgende avontuur, en blijf op de hoogte van alle allerlei coole dingen, zoals wedstrijden, productaankondigingen en wat onze merkambassadeurs bezighoudt.